بله، مطابق بند (هـ) تبصره (۸) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور چاه های کشاورزی از سال 99 مشمول پرداخت بهای آب مصرفی به صورت سالانه می باشند.
بله، مطابق قانون توزیع عادلانه آب تمدید اعتبار پروانه بهره برداری چاه ها الزامیست و مالکین چاه های دارای مجوز فاقد اعتبار مشمول پرداخت خسارت خواهند بود.
بله، استحصال آب از چاه صرفاً برای مصرف /کشت مندرج در پروانه بهره برداری است و برای تغییر آن می بایست مجوز تغییر نوع مصرف از آب منطقه ای دریافت نمود.
مالکین چاه های محفوره تا قبل از پایان سال 1385 که در لیست مورد تائید وزارت نیرو قرار داشته باشند مشمول قانون تعیین تکلیف چاه های آب فاقد پروانه می باشند.
مالکین چاه های فاقد پروانه می توانند جهت اطمینان از قرارداشتن در لیست وزارت نیرو به مدیریت منابع آب شهرستان مربوطه مراجعه نمایند.
ارائه درخواست در سامانه ساماب ازطریق میز خدمت پرتال شرکت آب منطقه ای مازندران به آدرس http://www.mzrw.ir یا مراجعه به دفاتر پست و پیشخوان ارائه دهنده خدمات آب منطقه ای مازندران
پس از ارائه درخواست وانجام امور کارشناسی فنی و حقوقی در مدیریت منابع آب شهرستان ها، مدارک و مستندات جهت طرح در کمیته مدیریت منابع آب استان به شرکت آب منطقه ای مازندران ارسال و پس از طرح در کمیته یاد شده نتیجه از طریق مدیریت منابع آب شهرستان ها به متقاضیان ابلاغ می شود.
مجوز انعقاد قرارداد حفاری: 6 ماه
مجوز نصب تجهیزات: 6 ماه
مجوز حفر چاه (چاه جدید، جابجایی، کف شکنی و ...) : 1 سال
مجوز تمدید اعتبار حفر: 1 سال
پروانه بهره برداری: 1سال
مجوز لایروبی چاه: 1 سال
چاه های کشاورزی بدون پروانهای که در حال حاضر فعال و دارای سطح زیر کشت و در دست بهرهبرداری هستند و تا پایان سال ۱۳۸۵ حفر و توسط وزارت نیرو شناسایی و در لیست مربوطه درج شده باشد.
در چاه برای رسیدن به آبدهی مجاز ، میزان ستون آب در چاه و نوع تشکیلات نقش اساسی ایفا می کنند و صرفاً عمق ملاک نیست .
تمدید اعتبار پروانه های بهره برداری چاه های اب کشاورزی ، مشروط به نبود تخلف از مفاد پروانه چاه به مدت 3 سال می باشد و تمدید اعتبار پروانه های سایر مصارف یک ساله می باشد.