در این جلسه ابتدا آقای محمدرضا حاجیان مدیر امور منابع آب بهشهر با تشریح وضعیت منابع آب بهشهر به ویژه آب زیرزمینی آن پرداخت و گفت : دشت بهشهر و بندرگز تنها دشت ممنوعه شمال کشور است که در سال های اخیر به دلیل کاهش بارندگی و افزایش تقاضا برداشت آب زیرزمینی در منطقه افزایش یافته و این امر سبب افت سفره گردید .
وی با بیان اینکه در این دشت در برخی از مناطق ما علاوه بر افت آب زیرزمینی شاهد پیشروی آب شور و کاهش کیفیت آب نیز بودیم گفت : طرح احیاء و تعادل بخشی با هدف ایجاد تعادل و حفظ این سرمایه ملی در کشور در دستور کار شورای عالی آب کشور قرار گرفت و به دستگاه ذی مدخل تکلیف شد تا اقدام جدی برای به تعادل رساندن سفره های آب زیرزمینی انجام دهند .
وی با بیان اینکه یکی از پروژه های طرح احیاء و تعادل بخشی انسداد چاه های غیر مجاز است گفت : تکلیف داریم در سال 95 حدود 1000 حلقه چاه غیر مجاز را در استان مسدود نمائیم که در گام اول حدود 100 حلقه در دستور کار دشت های پایلوت قرار گرفت و تمرکز آن در دشت بهشهر –بندرگز می باشد .
سپس آقای امرا... براری مشاور اجتماعی مدیر عامل آب منطقه ای مازندران با تشریح وضعیت منابع آب زیرزمینی استان و برشمردن چالش های این بخش مهمترین رسالت ، شورای هماهنگی دشت ها را امر اطلاع و فرهنگ سازی با هدف اقناع و ترغیب کشاورزان و همراه نمودن آن با برنامه های طرح احیاء برشمرد و افزود : حضور نماینده کشاورزان ، خانه کشاورز و مسئولین محلی در این شورای بیانگر نیازمندی دستگاه متولی به تسهیل گری این بزرگواران در اجرای این طرح مهم و حیاتی است .
وی گفت : برای اصلاح و تعدیل پروانه بهره برداری که منافع آن به خود مردم و آب زیرزمینی برمی گردد نیازمند توجیه مردم در این زمینه هستیم که امیدواریم با مدیریت فرماندار و همراهی دیگر اعضاء این اتفاق مهم در این شهرستان محقق شود .
آقای براری با بیان اهمیت و نقش تشکل ها در روستاها و دشت ها خواستار بهره گیری از ظرفیت آنها در تحقق اهداف طرح مذکور شد .
سپس فرماندار بهشهر با استقبال از اجرای کامل این طرح در دشت بهشهر و حمایت همه جانبه از آن بهره گیری از مشوق ها را برای عملیات نمودن طرح تاکید کرد و گفت : ضمن آنکه باید بین دستگاه ها و ادارات هماهنگی لازم وجود داشته باشد نیازمند تشویق ذینفعان هستیم .
وی بر ارائه راهکارهای اجرایی تاکید و گفت در بخش انسداد چاه باید ضمن رعایت ملاحظات اجتماعی قانون را اجرایی کنیم .
سپس تصمیماتی در خصوص برگزاری دوره های ترویجی ، نحوه همکاری تشکل ها، انسداد چاه ، نصب کنتور هوشمند و نحوه اطلاع رسانی به کشاورزان اتخاذ شد .