وی در زمینه تاثیرات خشکسالی بر منابع آب زیرزمینی گفت : در سال های اخیر شاهد افت کمی و کیفی آب زیرزمینی در دشت های استان بودیم بطوریکه آب زیرزمینی استان از دو جبهه در معرض تهدید قرار گرفت یکی پیشروی آب شور دریا و دوم بالا آمدن آب شور ازکف به دلیل عدم برخورداری سنگ کف و این سبب بالا رفتن EC آب در بسیاری از مناطق شد .
مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت با تاکید بر اینکه در استان علاوه بر آلاینده هایی که منشاء انسانی دارند آلاینده هایی وجود دارد که منشاء زمین شناسی دارند و منابع آب استان را در برخی موارد ممکن است آلوده نمایند که نیازمند شناسایی بوده و راهکار مناسب را در این بخش باید اتخاذ کنیم .
در ادامه آقای دکتر آهنگر معاون فنی مرکز بهداشت استان با بیان اهمیت آب در قرآن کریم که خداوند آن را پاک و زلال خلق کرد به مخاطرات ناشی از آلودگی منابع آب پرداخت و گفت : سالانه حدود 2 / 2 میلیون از کودکان در اثر آلودگی آب جان خود را از دست می دهند .
وی با اهداف کمیته ایمنی آب شرب در استان و اقدامات و برنامه های آن بر اقدامات پیشگیرانه در گام های مختلف این طرح تاکید کرد .
در این جلسه آقایان مهندس ابدی مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مازندران و مهندس معزی مدیر کنترل کیفی آب و فاضلاب استان به تشریح سیستم ایمنی آب شرب و نقش دستگاه ها در پیاده سازی این مدل پرداختند .