ایشان با اشاره به ضرورت مشارکت بیشتر اعضا از جمله مدیران شیلات ، جهاد کشاورزی آب و فاضلاب شهری ،آب و فاضلاب روستای و محیط زیست در جلسات شورا ، مشکل اصلی آب را مشکل مدیریت بر شمرد و افزود : این کشور از دوران باستان تا کنون خشک و کم آب بوده اما گذشتگان ما متناسب با جمعیت و نیاز آبی شان دارای برنامه بوده و برای حل مشکلات تدابیری ویژه ای داشته اند .
سپش آقای مهندس هادی نیک اختر مدیر امور منابع آب قائم شهر ، سواد کوه ، و سیمرغ و جویبار با تشریح وضعیت آب حوزه عمل امور گفت : این امور با وسعت 3105 کیلومتر مربع و جمعیت حدود 500 هزار نفر دارای 83 هزار هکتار اراضی کشاورزی است که این مقدار 34 هزار هکتار آبی ، 24 هزار هکتار دیم و 25 هزار هکتار باغی می باشد .
نیک اختر افزود : به دلیل عدم وجود زیر ساخت لازم شاهد افزایش بهره برداری از آب زیر زمینی در سالهای اخیر بودیم بطوریکه در همین شش ماه گذشته با آماربرداری که انجام دادیم بیش از 3500 حلقه چاه غیر مجازشناسایی کردیم که امیدواریم با همکاری دستگاه های دیگر از جمله انتظامی و قضایی نسیت به انسداد چاه هایی که مضر به مصالح هستیم اقدام کنیم .
در این جلسه آقای امرا... براری مشاور اجتماعی مدیر عامل آب منطقه ای نیز با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در مدیریت منابع آب بر ضرورت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم تأکید کرد و گفت :باید برای آموزش و اطلاع رسانی مردم در امر حفاظت ، بهره برداری و نگهداری از منابع آب و تأسیسات آن برنامه داشته باشیم و این مهم باید با کمک بخشداران و دهیاران در سطح روستاها و شهرها عملیاتی شود .
ایشان برخورداری از تشکل های کارآمد را ضرورت انجام درست مدیریت منابع آب در هر منطقه بر شمرد و گفت : با به میدان آمدن دستگاه های ذی مدخل می توانیم نسبت به توسعه و پیاده سازی آن اقدام کنیم .
مشاور اجتماعی مدیر عامل و مدیر روابط عمومی آب منطقه ای مازندران در پایان با تشریح طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب ، به برنامه های شرکت در زمینه پروژه 15 گانه طرح مذکور از جمله پروژه اطلاع رسانی وتشکل آب بران پرداخت .
در ادامه مدیران جهاد کشاورزی ، آب و فاضلاب شهری و منابع طبیعی بخشی از برنامه های خود را جهت بهره وری و استفاده بهینه از منابع آب ارائه دادند .