وی با بیان اینکه تاکنون برای اجرای این طرح حدود 1600 میلیارد ریال هزینه شده است گفت: در صورت تأمین اعتبار موردنیاز، این سد بزرگ در طی 3 سال آینده به بهرهبرداری می رسد.
مدیرعامل آب منطقه ای مازندران با تشریح جبهه های کاری فعال این طرح از جمله خاکبرداری جناحین سد، حفاری و تزریق گالریها و خاکبرداری پی سد گفت: تاکنون 80 درصد از عملیات حفاری و تزریق گالریها که بیش از 3000 متر طول دارد انجام گرفت.
ایشان اعتبار موردنیاز این طرح در سال جاری را بالغ بر 500 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: امیدواریم منابع موردنیاز در اختیار این طرح قرار گیرد.
یخکشی برنامه های مهم این طرح در سال جاری را استملاک اراضی برای تأمین منابع قرضه (رس) این سد، خاکبرداری پی و اتمام و بهره برداری بخشی از جاده جایگزین از جمله 4 کیلومتر اول آن با هدف کاهش بار ترافیکی جاده موجود برشمرد.
رئیس هیئت مدیره آب منطقه ای مازندران احداث جاده جایگزین به موازات احداث سد را مهم برشمرد و افزود: هماکنون در 9 جبهه کاری برای تکمیل قطعه اول جاده جایگزین مشغول فعالیت هستیم و بیش از 200 نفر در این طرح بهطور شبانهروز فعالیت می کنند.
شایان ذکر است سد مخزنی هراز با هدف تأمین آب کشاورزی یکصد هکتار از اراضی شالیزاری دشت هراز و تأمین آب شرب حدود یک میلیون نفر از جمعیت شهرهای پایین دست و همچنین تولید انرژی برقابی، در 20 کیلومتری جنوب آمل بر روی رودخانه هراز در دست اجراست که با بهرهبرداری از آن سالانه 650 میلیون مترمکعب از آب این رودخانه مهم تنظیم و در اختیار ذینفعان قرار میگیرد.