ایشان با اشاره به پیگیری و مراجعه مکرر به رئیس جمهور و معاونین آن مقام (جهانگیری و نوبخت) جهت تسریع در ساخت سد هراز و اختصاص فاینانس برای این بنای بزرگ آبی تصریح کرد: با احداث و تکمیل سد هراز آب شرب جمعیت یک میلیون نفری دشت هراز مرتفع و آب کشاورزی یکصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی پایین دست تأمین می شود.
دکتر فلاح با تأکید بر ضرورت تسریع در ساخت سد لاستیکی سرخرود از آن به عنوان بخشی از مطالبات به حق مردم منطقه یادکرد و گفت: این طرح در سفر ریاست محترم جمهوری مصوب و امروز عملیات اجرایی آن شروع شد که انتظار داریم کمتر از برنامه زمانبندی اعلام شده به بهره برداری برسد.
استاندار مازندران با ابراز رضایت از تلاش مجموعه آب استان از بازسازی و مرمت آب بندانها به عنوان یکی از طرح های مهم بخش آب یادکرد و تأکید نمود: باید تلاش کنیم این سازه های ارزشمند بازسازی و مرمت و آب زمستانه ذخیره تا در فصل زراعی کشاورزان ما دچار مشکل نشوند.
قبل از سخنان استاندار مازندران، آقای دکتر محمد ابراهیم یخکشی مدیرعامل آب منطقه ای مازندران اقتصاد استان را آب پایه اعلام کرد و گفت: کشاورزی ، گردشگری و شیلات استان متکی به آب بوده و اگر زیرساختهای این بخش تکمیل شود شاهد افزایش تولید کشاورزی بویژه برنج تا سقف 300 هزار تن در سال ، ارتقاء صنعت گردشگری و توسعه شیلات در استان خواهیم بود.
یخکشی با اشاره به طرح های توسعه منابع آب و توجه دولت به این مهم در استان مازندران از سد لاستیکی سرخرود به عنوان دهمین سد لاستیکی استان یادکرد و گفت: اگر این سازه و ابنیه های جانبی آن احداث شود امکان تأمین آب تا سطح 1000 هکتار در منطقه فراهم خواهد شد.
مدیرعامل آب منطقه ای مازندران در پایان برنامه زمانبندی اجرای این طرح را حدود 18 ماه اعلام کرد و یادآور شد: با توانمندیهایی که از پیمانکار و مشاور باتجربه و بومی این طرح سراغ داریم تلاش میکنیم این طرح را کمتر از برنامه زمانبندی آن را به اتمام برسانیم.
شایان ذکر است سد لاستیکی سرخرود در بالادست شهر سرخرود واقع شده که با احداث آن، آبی به حجم یک میلیون و صد هزار مترمکعب ذخیره خواهد شد. همچنین این سد دارای لاستیکی به ارتفاع 3 متر و طول 29 متر بوده که بر روی پلتفرم بتنی به طول 20 متر استقرار خواهد یافت و هزینه این طرح نیز با ساماندهی بالادست و پایین دست این پروژه بالغ بر 90 میلیارد ریال پیش بینی شده است.