یخشکی با بیان اینکه تنوع سیلاب نیز در این استان زیاد بوده افزود : در بسیاری از مواقع بدون آنکه دارای بارندگی زیادی باشیم شاهد وقوع سیلاب در رودخانه هایی که دارای رژیم یخچالی هستند بوده و این تنوع سیل موجب تنوع آسیب نیز می گردد .
مدیر عامل آب منطقه ای تصریح کرد : برای مدیریت سیلاب کارهای انجام نشده زیادی داریم که باید با کمک دیگر اعضاء آن را انجام دهیم .
رئیس کارگروه سیل و مخاطرات دریایی استان در پایان بر تشکیل کمیته های تخصصی ذیل کارگروه سیل تأکید و آموزش و اطلاع رسانی را اولویت اول مدیریت سیلاب بر شمرد که باید در برنامه سالانه مدیریت سیلاب استان این مهم توجه بیشتری صورت گیرد .
در ادامه آقای مهندس علی اصغر احمدی مدیر کل مدیریت بحران استان از کارگروه سیل به عنوان یکی از کار گروه فعال استان یاد کرد و گفت : برخورداری استان از 7000 کیلومتر رودخانه و وقوع سیلاب نقش این کارگروه را در بین سایر کارگروه دیگر بر جسته تر می نماید .
ایشان با بیان اینکه مصوبات شورای هماهنگی مدیریت بحران استان همانند مصوبات هیأت وزیران برای دستگاه اجرایی لازم الاجرا است تصریح نمود : هر یک از دستگاه موضوعات و الویت های خود را پس از طرح در کارگروه جهت تصویب به شورای مذکور ارسال نمایند.
وی از طرح جامع مدیریت سیلاب به عنوان یکی از اقدامات خوب این کارگروه یاد کرد و گفت با ارائه طرح مذکور و تصویب آن در هیأت وزیران به مدت سه سال بخشی از اعتبار مورد نیاز در اختیار استان قرار گرفت .
مدیر کل مدیریت بحران استان در پایان از تلاش آب منطقه ای و شهرداریهای منطقه سوادکوه در امر ساماندهی و لایروبی رودخانه که سبب جلوگیری از خسارات سیل اخیر در منطقه شد تشکر نمود .
در این جلسه همچنین موضوع نظامنامه مدیریت سیلاب وزارت نیرو مطرح و نمایندگان هر یک از دستگاه ها پیشنهاد خود را ارائه دادند.