در این جلسه ابتدا آقای مهندس پاشا معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای مازندران با تشریح وضعیت ذخیره آب در سد شهید رجایی، به دو فاکتور مهم افزایش دما و عدم بارش و کاهش 30 درصدی ورودی سد شهید رجایی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته پرداخت و گفت: از ابتدای فصل زراعی مشکلات جدی این دشت قابل پیش بینی بوده و جلسات متعددی برای عبور از بحران برگزار شد و تلاش گردید تا با کمک دیگر دستگاههای اجرایی از جمله جهاد کشاورزی، الگوی کشت بخصوص کشت ارقام زودرس در ته بندها عملیاتی شود.
وی با بیان اینکه متاسفانه هنوز این مهم از سوی برخی از کشاورزان جدی گرفته نمی شود و مشکلاتی را برای تقسیم و توزیع آب ایجاد می کنند تصریح کرد: انتظار داریم کشاورزان هم در امر ارقام محصولات زراعی و هم در تقسیم و توزیع آب با دو دستگاه آب منطقه ای و جهاد کشاورزی همکاری تا دشت دچار مشکل نشود و عده ای خسارت نبینند.
پاشا با تاکید بر به مدار آوردن چاه های کمکی از سوی کشاورزان و استفاده حداکثری از آب آب بندانهایی که تاکنون بطور کامل برای عبور از بحران و خشکسالی استفاده نشده اند افزود: قطعا آب موجود برای تداوم کشت پاسخگو نیست و نیازمند همکاری کشاورزان در این زمینه هستیم.
معاون بهره برداری شرکت آب منطقه ای مازندران در پایان با ابراز نگرانی از شرایط ذخیره آب سد در سال آینده گفت: با صرفه جویی که در فصل زراعی سال 95 صورت گرفته بود، آبگیری سد را با 70 میلیون مترمکعب آغاز کردیم اما امسال با توجه به بهره برداری حداکثری از حجم ذخیره شده در مقایسه با سال قبل باید با 50 میلیون کمتر که معادل یک سوم حجم سد است آبگیری را آغاز کنیم.
در ادامه هر یک از اعضاء راهکارهایی جهت عبور از بحران دشت تجن ازجمله تغییر در نظام نوبت بندی آب، بهره گیری از چاه های بلااستفاده، استفاده از آب آب بندانها، چاه های بخش خدمات، چاه های محدوده شهری و ... ارائه و بر امر اطلاع رسانی و مستندسازی تاکید نمودند.