در آئین بهره برداری این طرح آقای دکتر محمد ابراهیم یخکشی مدیر عامل آب منطقه ای مازندران با تشریح وضعیت تأمین آب شرب استان گفت : در حال حاضر بالغ بر 90 درصد از آب شرب استان از آب زیر زمینی تأمین می شود که برای تأمین آب شرب از طریق آب زیر زمینی با چالش و محدودیت های جدی مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه با انجام مطالعات جامع آب شرب استان ریل گذاری منابع تأمین از آب زیرزمینی به آب سطحی تغییر یافت تصریح کرد : در این طرح 9 مجتمع بزرگ آبرسانی تعریف شده که با اجرای آنها آب شرب کلیه شهرها و 80 درصد از روستاهای مازندران تأمین می شود.
یخکشی با اشاره به اختصاص ردیف اجرای برای طرح آبرسانی چالوس و نوشهر و بهشهر ، نکا ، گلوگاه از اجرایی شدن آنها در سالجاری خبر داد و گفت : تعداد مجتمع های اجرایی آبرسانی استان از 3 طرح به 5 طرح رسید .
مدیر عامل آب منطقه ای مازندران طرح آبرسانی به شهرهای گروه الف از سد البرز را یکی از طرح های مهم اجرایی شرکت بر شمرد و افزود : این طرح هم اکنون بالغ بر 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که بهره برداری کامل آن مشکلات کمی و کیفی آب شرب جمعیت 650 هزار نفری شهرهای بابل ، بابلسر ، فریدونکنار ، امیر کلا ، کله بست ، مرزیکلا ، بهنمیر و 57 روستای مسیر خط انتقال بر طرف می شود.
رئیس هیأت مدیره آب منطقه ای مازندران با تشریح ویژگی های این طرح مهم از جمله اجرای 103 کیلومتر خط انتقال ، احداث یک واحد تصفیه خانه آب آشامیدنی به ظرفیت 5 / 1 متر مکعب در ثانیه و احداث مخازن به ظرفیت 52000 متر مکعب ، برآورد اجرایی این طرح را بالغ بر 270 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت تاکنون بالغ بر 175 میلیارد تومان در این طرح سرمایه گذاری شده است .
در ادامه آقای دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده و ابراز خرسندی از انجام مطالعات جامع آب شرب بر تسریع در اجرای طرح های تأمین آب به ویژه طرح های آبرسانی تأکید کرد .
معاون رئیس جمهور همچنین اجرای طرح های فاضلاب به موازات اجرای طرحهای آبرسانی در استان مازندران را به لحاظ تراکم جمعیت و شرایط طبیعی استان مهم بر شمرد و گفت : اینگونه طرح ها باید در اولویت برنامه های زیربنایی استان قرار بگیرد.