آقای دکتر مارتین ویلند مدیر کمیته پایداری و رفتارسنجی سدهای بزرگ (IRCOLD)، در بازدید از سدهای شهید رجایی و گلورد گفت: ظرفیت اجرایی پیمانکاران و مشاورین ایرانی در بخش سدسازی بسیار بالاست.
وی با بیان اینکه دفعات متعددی از سدهای بزرگ ایران بازدید کرده و آشنایی خوبی با توان فنی متخصصین کشورمان دارد، تأکید کرد احداث سد در ایران به دلیل واقع شدن در منطقه زلزله خیز دنیا و همچنین پدیده کارست، در مقایسه با اروپا بسیار دشوار و کار مشکلی است و باید این مهم با دقت بیشتری در ایران انجام شود.
مدیر کمیته بخش پایداری و رفتارسنجی سدهای بزرگ، از سد شهید رجایی به عنوان نمونه بسیار عالی در بخش سدسازی در ایران یادکرد و تصریح نمود: همه کارهای این سد با دقت انجام شده است و نگهداری آن نیز به صورت مطلوب انجام می شود.
وی از سد گلورد نیز به عنوان یک سد مهم که به روش CFRD اجرا شده یاد کرد و تأکید نمود عملیات تزریق در این پروژه باید با دقت لازم و کافی انجام شود.
در ادامه آقای مهندس سیدجمال موسوی معاون طرح و توسعه آب منطقه ای مازندران با تشریح وضعیت منابع آب استان، به تشریح سدهای استان ازجمله سد گلورد پرداخت و گفت: با برنامه ریزیهایی که برای مدیریت و ذخیره سازی آب استان به عمل آمد درنظر داریم حدود 40 درصد از آبهای استان را با احداث 23 سد مخزنی تنظیم تا نیازهای بخش شرب و کشاورزی استان را تامین کنیم که تاکنون 11 سد به بهره برداری و 2 سد در دست اجرا و 10 سد در دست مطالعه قرار دارد.