این نمایشگاه که با مشارکت آب منطقه ای مازندران، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم کشاورزی و مرکز تحقیقات برنج از 30 بهمن لغایت 3 اسفند در حال برگزاری است، ضمن ارائه آخرین دستاوردهای این محصول استراتژیک، در غرفه آب مازندران علاوه بر معرفی طرح های توسعه منابع آب، روش های صرفه جویی در مصرف از جمله آبیاری تناوبی، پوشش انهار، استفاده ازآب های برگشتی، اثرات شخم و شیار زمستانه و نقش آن در تقویت سفره آب زیرزمینی و مبازه با آفات، چگونگی نگهداشت آب در مزرعه برای مراجعه کنندگان تشریح می شود.
شایان ذکر است در استان مازندران سالانه حدود 230 هزار هکتار از اراضی به زیرکشت برنج اختصاص می یابدکه میزان مصرف آب آن بالغ بر 7 / 2 میلیارد متر مکعب است.