در این جلسه آقای دکتر محمد ابراهیم یخکشی، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران با اشاره به کاهش 40 درصدی رواناب در شش ماهه اول سالجاری در استان گفت: باید اقدامات پیشگیرانه با تعامل و همکاری دیگر دستگاه ها برای عبور و سازگاری با شرایط کم آبی در هر یک از مناطق استان انجام گیرد و ادارات و شوراهای مسئول از جمله فرمانداران، اعضای شورای حفاظت، کشاورزی و شورای تامین و همچنین ذینفعان در جریان وضعیت آب و شرایط اقلیمی موجود و برنامه های شرکت در این بخش قرار گیرند. تا ما بتوانیم از ظرفیت های موجود برای عبور از شرایط کم آبی با حداقل خسارت استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران با اشاره به ضرورت بهرهوری در بخش آب گفت: باید برای ارتقای بهرهوری، زمینه لازم را جهت جذب سرمایه گذاری فراهم نماییم که این امر مستلزم انعطاف پذیری و تسهیلگری بیشتر مدیران ماست.
وی با اشاره به فرصت های سرمایه گذاری در استان از جمله بخش آب، کشاورزی، صنعت و خدمات تاکید کرد: فعالیت و ارائه خدمت در بخش آب بسیار مهم و گستره آن وسیع است و ما به عنوان بخشی از دولت باید کمک کنیم که زمینه اشتغال و سرمایه گذاری فراهم شود و برای این مهم باید در داخل دستگاه نیز ستاد اقتصاد مقاومتی فعالی داشته باشیم.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل آب منطقه ای مازندران در ادامه با تاکید بر ضرورت اجرای طرح تکریم و اجرای دقیق قانون حمایت از دریافت کنندگان کالا و خدمات افزودند: باید فرایندهای ارائه خدمات، سبک سازی، نو سازی و بهبود تا امکان ارائه خدمت در اتین مجموعه بهتر فراهم شود .
ایشان در ادامه، بهره گیری از مشارکت مردم در امر بازسازی و مرمت آب بندان ها را یک راهبرد مهم شرکت آب منطقه ای مازندران در این بخش برشمردند و تصریح کردند: لایروبی و مرمت 15 قطعه آب بندان از سوی امور منابع آب قائم شهر و جویبار با مشارکت مردم جای قدردانی دارد و برای انجام این مهم باید علاوه بر استفاده از اعتبارات عمومی از منابع مالی ذینفعان و بهره برداران برای حفظ ، احیاء و مرمت این تاسیسات بسیار ارزشمند آبی نیز بهره بگیریم.
دکتر یخکشی همچنین با بیان اهمیت اطلاع رسانی برای بخش آب و ضرورت تبیین الزامات، فرایندها و اقدامات برای ذینفعان و ذی مدخلان بر رفع مشکلات مالی و حمایت از برنامه اطلاع رسانی در شرکت تاکید کرد.
مدیرعامل آب منطقه ای مازندران در پایان ضمن تاکید بر تغییر رویکرد در امر آموزش کارکنان به ویژه آموزش مبتنی بر مسئله، خواستار تسریع در به هزینه گرفتن اعتبارات تخصیص یافته طرح های عمرانی و تبدیل آن به قرارداد و اجرایی کردن پروژه شد.
در این جلسه معاون برنامه ریزی، معاون بهره برداری، مدیر روابط عمومی، مدیر آموزش و مدیر امور مشترکین گزارشی را در زمینه اعتبارات طرح های عمرانی، برنامه و اقدامات پیشگیرانه مقابله با کم آبی، حقوق شهروندی، چکونگی مشارکت مردم در تکمیل طرح های نیمه تمام (طرح یاور) عملکرد آموزش و میزان وصول حقوق دولتی ارائه دادند.