دکتر یخکشی با اشاره به موافقت وزارت نیرو با ساخت سد "چهاردانگه" و اجرایی شدن فاز مطالعاتی این سد اعلام کرد: مطالعات اولیه این سد انجام شده است و در جدول پیوست قانون بودجه 97 به اعتبارات مورد نظر درج گردید.
مدیرعامل آب منطقه ای مازندران با اعلام اینکه در سال گذشته محدودیت اعتبار وجود داشت افزود: دو اولویت مهم برای تامین آب مورد نیاز بخش شرب و کشاورزی منطقه محروم چهاردانگه و دشت بزرگ تجن ساری در برنامه آب منطقه ای مازندران قرار دارد. اول سد زارم رود که در حال حاضر پیوست بودجه ای آن انجام شده است و دیگری سد چهاردانگه که فاز مطالعاتی آن در دست انجام است.
ایشان ضمن اشاره به اینکه سدسازی کاری سخت و بسیار حساس است گفت: حفاری های لازم در این خصوص باید انجام شود و دیتابرداری کافی باید از ساختگاه سد و مسائل هیدرولوژی انجام گیرد و مطالعات بخش های مورد نیاز از جمله بخش زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی نیز باید تکمیل گردد.
یخکشی با اشاره به ساختار بودجه ریزی درکشور خواستار تغییر آن شد و افزود: در کشور ما پروژه های عمرانی زیادی وجود دارد اما به دلیل تعدد تقاضا امکان اتمام پروژه در موعد مقرر وجود ندارد که امیدواریم با بازنگری در این زمینه از سرمایه های بلاستفاده در بخش اجرای طرح های نیمه تمام به موقع بهره برداری شود.
شایان ذکر است محل احداث سد چهاردانگه در جنوبی ترین نقطه استان مازندران و در پایین دست روستای "پشرت" واقع در منطقه پشتکوه برروی رودخانه چهاردانگه، یکی از سرشاخه های اصلی رودخانه تجن ساری، قرار دارد این منطقه علیرغم برخورداری از این رودخانه در فصل زراعی و گرما هر ساله با کمبود شدید آب مواجه است که با احداث این سد ضمن تامین آب شرب شهر کیاسر و روستاهای اطراف و تامین آب مورد نیاز بخش کشاورزی و بخش صنعت منطقه نیز تامین می شود.
ضمناً در این بازدید تیم فنی آب منطقه ای مازندران از جمله معاون طرح و توسعه، مدیر بخش آبرسانی، مدیریت فنی، مدیردفتر طرح های زود بازده، مشارکت مردمی و تعدادی از کارشناسان مرتبط نیز حضور داشتند.