|  رنگ  |  + 0 -  | 
ADA
بستن این پنجره
راهنما

این سایت مطابق با استاندارهای ADA برای نابینایان مناسب‌سازی شده و سازگاری این استاندارد در بخش‌های مختلف لحاظ گردیده است.
بستن این پنجره

دکتر نوبخت: سد هراز نماد تلاش، مساعی مردم و دستگاه های اجرایی است

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با بیان اهداف سفر خود به استان مازندران، از جمله شناسایی چالش ها و مشکلات این استان در بخش برنامه ریزی و توسعه از سد هراز مازندران به عنوان نمادی از تلاش، مساعی مردم و دستگاه های اجرایی در سراسر کشور یاد کرد.

 

به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای مازندران: دکتر محمدباقر نوبخت شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مازندران که در محل سد هراز در شهرستان آمل برگزار شد، با اشاره به نقش و اهمیت سد هراز برای استان مازندران، افزود: دولت مصصم است اقدامات اساسی درخصوص آب استان انجام شود و یکی از مهمترین آنها سد هراز و مجموعه وابسته به آن است که با احداث و تکمیل این سد سالانه 650 میلیون متر مکعب آب تنظیم و به مصرف شرب و کشاورزی استان مازندران می رسد و اراده دولت بر این است نه تنها سد هراز تکمیل شود بلکه باید برای تکمیل 37 کیلومتر باقی مانده از طرح تعریض جاده هراز هم تسریع بعمل آورد چرا که آماده سازی این جاده بیش از آن که بازتابی درخصوص رفاه حال شهروندان مازندرانی باشد، برای تسهیل‌گری در سفر گردشگران و مسافران به این استان نیز ضروری است .

معاون رئیس جمهور در ادامه با بیان هدف گذاری دولت در زمینه اشتغال و تولید افزود: در سال 96 با تمرکز دولت بر تولید و اشتغال بر اساس دستور مقام معظم رهبری، 819 هزار نفر جذب بازار کار شدند، که با اشتغال آفرینی برای این تعداد نیروی کار، نرخ بیکاری هم به میزان 2 دهم درصد کاهش یافت.

وی توضیح داد: بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در پایان سال 95 از 3 / 12  درصد، به 1 / 12 درصد در پایان سال گذشته رسید.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: در سال گذشته دولت 320 هزار میلیارد تومان در اعتبارات هزینه ای و اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای عملکرد هزینه داشت که 13 درصد بیشتر از سال 95 بود.
وی افزود: همچنین سال گذشته 50 هزار میلیارد تومان برای طرح های عمرانی هزینه شد و نظام بانکی حدود 18 هزار میلیارد تومان برای 26 هزار بنگاه کوچک و متوسط تسیهلات پرداخت کرد.

نوبخت گفت: محصول مجموعه اقدامات مالی صورت گرفته در سال 96 این بود که نزدیک به 5 / 1 درصد رشد سرمایه گذاری نسبت به سال 95 محقق گردید، اقتصاد کشور همراه با نفت به اندازه 4 / 4 درصد رشد کرد و رشد تولید بدون نفت هم 7 / 4 درصد بود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تاکید بر این که دولت سال گذشته در زمینه تولید و اشتغال به عنوان مهم ترین دغدغه کشور موفقیت نسبی داشت، تاکید کرد: ولی این مقدار ناکافی بود و آن قدر زیاد نبود که به جز افرادی که شاغل شدند و یا از دیگر برنامه ها و اقدامات مالی بهره مند شدند، همه جامعه رفاه ناشی از آن را در سفره شان احساس کنند .

وی کاهش نرخ بیکاری و اشتغال آفرینی را مهم ترین هدف گیری بودجه سال 97 دانست و توضیح داد: سال گذشته 836 هزار نفر وارد بازار کار شدند ولی با همه اقدامات صورت گرفته باز هم 17 هزار نفر از آن ها به جمع بیکاران قبلی اضافه شدند که در سال جاری باید تلاش کنیم تا از بیکاری انباشته شده هم کم شود .
نوبخت آمار بیکاران کشور را سه میلیون و 200 هزار نفر اعلام کرد و گفت: در بخش تسهیلات بانکی در بودجه سال 97 با کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی رقم 18 هزار میلیارد تومان سال 96 ، به 73 هزار و 400 میلیارد تومان افزایش یافت تا مشکل بیکاری با شتاب بیشتری حل شود.

وی افزود: دولت در بودجه سال جاری ایجاد یک میلیون و سی و سه هزار فرصت شغلی را هدف قرار داده است و همه استان ها باید تلاش کنند تا از طریق جذب سهم شان از ارقام بودجه در بخش های مختلف ، برای کاهش بیکاری و توسعه منطقه خودشان رقابت کنند.

معاون رئیس جمهوری با تاکید بر نوآوری ایجاد شده در لایحه بودجه سال 97 از جمله تغییر ساختار و عملیاتی شدن آن، گفت: تمرکز را هم در بودجه سال جاری کم کردیم و قرار شد از منابع صندوق توسعه ملی هم برای کمک به بخش خصوصی استفاده شود .

دکتر نوبخت، تحقق اهداف بودجه سال 97 را نیازمند تلاش تمامی مدیران در سطوح مختلف در استان ها دانست و تاکید کرد: سازمان برنامه و بودجه کشور طبق قانون مسئولیت راهبری و رصد توسعه کشور را دارد و توسعه در کشور امکان ناپذیر است مگر این که هر یک از استان ها سهم و نقشی در جغرافیای منطقه خودشان برای توسعه داشته باشند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بر استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی برای توسعه استان ها تاکید کرد و افزود: مدیران استان ها باید مطالبات استان خود را پیگیری و با یکدیگر رقابت کنند و از این طریق می توان مدیران را مقایسه کرد .

معاون رئیس جمهوری با اظهار این که استان مازندران استانی بسیار حساس برای دولت است و به همین دلیل مدیر کشوری برای استانداری آن اعزام شده است، گفت : مطالبات استان را استاندار به صورت بسته تحویل داده است و برگزاری نشست شورای برنامه ریزی استان هم در جائی که چند طرح بزرگ در آن حال اجراست، حاوی پیام ویژه است .

قبل از سخنان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، آقای مهندس اسلامی استاندار مازندران ضمن بیان دستاوردهای استان در بخش اقتصادی و اجتماعی در سال 96 به تشریح برنامه ها و هدف گذاری استاندر بخش توسعه تا سال 1400  پرداخت آنگاه نمایندگان حاضر در جلسه آقایان دکتر یوسفیان، یوسف نژاد، رضئیان و سردار نانواکناری هر یک طی سخنان خود را ضمن بیان مطالبات استان بر تسریع در ساخت طرح های زیربنایی بخش آب از جمله سد هراز و تسهیلات ویژه برای مرمت و باز سازی آب بندان ها در استان بیان کردند.
معاون رئیس جمهوری پیش از نشست شورای برنامه ریزی مازندران، از سد در دست ساخت هراز و جاده جایگزین هراز بازدید کرد.

 

کد خبر: 1599
  تاریخ خبر : 1397/02/01
 مدیر روابط عمومی
 798
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 75
  • بیشترین بازدید همزمان : 303
  • بازدید امروز : 3,541
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 19,543,576
  • آخرین به روزرسانی : 1403/08/30 11:23:26
  • شناسه IP شما : 18.116.89.8

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : ساری کیلومتر 3 جاده ساری - قائمشهر
  • کدپستی : 4815898643
  • تلفن : 4-01133347801
  • فاکس : 01133347800
  • پست الکترونیکی : info[at]mzrw.ir
  • پیامک : 030007650007574
  • تلفن گویا : 1821