شورای اسلامی و دهیار در پایان این کارگاه با بیان اینکه برای اولین بار یک چنین کارگاه آموزشی و اطلاع رسانی برای کشاورزان برگزار می شود بیان داشتند: ما احساس می کنیم مطالبی که در باب مدیریت تقاضا و مصرف ارائه شد نه تنها برای کشاورزان بلکه برای همه افراد روستا لازم است و امیدواریم یکبار دیگر آن هم در یکی از شب های ماه رمضان حضور بهم رسانیم تا این مطالب بازگو شود و مورد استفاده همگان قرار گیرد.
دهیار روستای للـه مرز با ابراز رضایت و قدردانی از مجریان این طرح تاکید کردند: برگزاری اینگونه کارگاه ها موجب تعامل و همراهی مردم خواهد شد و مدیریت منابع آب را تسهیل خواهد نمود و از تهدیدات آتی نیز جلوگیری می نماید.
شایان ذکر است این کارگاه در شب دوشنبه 24 اردیبهشت ماه با حضور بیش از 40 نفر از کشاورزان با موضوع چگونگی مشارکت مردم در امر مدیریت منابع آب، محدودیت منابع آب و آثار زیان بار ناشی از برداشت غیرمجاز و غیراصولی از منابع آب، اقدامات دولت در بخش آب در شرق مازندران، تشریح برنامه های شرکت در بخش طرح احیاء و تعادل بخشی به ویژه تعدیل و اصلاح پروانه های کشاورزی و تعیین تکلیف چاه های فاقد پروانه، ضرورت ایجاد تشکل ها و توانمندسازی آنان و دیگر مباحث برگزار شد. همچنین مجری و مشاور طرح هر یک مطالبی را بیان کرده و به سوالات کشاورزان پاسخ دادند.