وی با تاکید بر انجام فعالیت های سیستمی و منظم درهریک از حوزه های آبی تاکید کرد: با توجه به تداوم گرما و کم آبی، علاوه بر نوبت بندی آب بین مناطق اصلی، نوبت بندی در داخل مناطق اصلی نیز به صورت چندمرحله ای متناسب با منابع آب باید ادامه یابد. بطوریکه آب در مرحله اول به بالابند، در مرحله بعدی به میان بند و در مرحله آخر به ته بند اختصاص یابد. تا ضمن صرفه جویی امکان تامین آب برای مصرف کنندگان بهتر از قبل فراهم شود.
مدیرعامل آب منطقه ای مازندران در ادامه با اشاره به ضرورت اجرای طرح های فوری اضطراری در هریک از مناطق برای مدیریت خشکسالی از جمله لایروبی انهار، سدها و بندهای انحرافی، استفاده ازآب های برگشتی، آبگیری تاسیسات کوچک، تامین آب پس از هر بارندگی و اجرای طرح های کوچک انتقال؛ داشتن برنامه برای هریک از مناطق را مهم برشمرد و افزود: لازمه مدیریت خشکسالی داشتن سناریو برای هریک از مناطق آسیب پذیر است که می تواند برای عبور از بحران، میزان آسیب پذیری و خسارت را به حداقل برساند.
ایشان در پایان با تاکید بر ضرورت اخذ مجوز از سوی مصرف کنندگان در هر یک از بخش ها و نظارت بیشتر در این زمینه یادآور شد: حتی استفاده کنندگان پساب های تصفیه شده نیز باید نسبت به اخذ مجوز اقدام نمایند. و امورات منابع آب نباید از این مهم غافل شوند.