مدیرعامل آب منطقهای مازندران اولین گام در مدیریت منابع آب را برخورداری از روحیه نگاه تعاملی دانست و تصریح کرد: با روحیه همگرایی و همدلی می توانیم خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم.
ایشان با تاکید بر حضور مداوم مدیران ستادی در امور منابع آب شهرستان ها با هدف اطلاع رسانی، آموزش، تشویق و ترغیب همکاران؛ مهمترین وظیفه ستاد را نظارت مستمر و ممیزی از عملکرد آن ها برشمرد.
یخکشی وظیفه مهم مدیریت حفاظت منابع آب را اصلاح فرایند پروانهها، ساده سازی و سرعت بخشیدن به درخواست ارباب رجوع در بخش آب ذکر کرد و تصریح نمود: باید این ساده سازی به صورت مستمر انجام شود.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل آب منطقهای مازندران تعیین تکلیف چاههای فاقد پروانه قبل از قانون، ساماندهی بهره برداران و اجرای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی را از دیگر وظایف بخش حفاظت برشمرد و گفت: باتوجه به محدودیت زمانی باید تا پایان سال تعیین تکلیف چاه فاقد پروانه انجام شود تا در فصل زراعی بعدی با مشکل مواجه نشویم.
مدیرعامل آب منطقهای مازندران گفت: در حوزه حفاظت کیفی هنوز کار زیادی انجام نشد و از سوی دیگر استانداردها نیز افزایش و ارتقاء یافته است لذا باتوجه به آسیب پذیر بودن محیط زیست و منابع آبیمان در این بخش کار زیادی باید انجام دهیم و برای این مهم نیازمند شناخت، ارزیابی و داشتن برنامه پیشگیری و مقابه ای هستیم.
دکتر یخکشی در پایان داشتن پلان و نقشه برای بخش محیط زیست و کیفیت منابع آب را ضروری برشمرد و بر فعال شدن کارگروه اجرایی کیفیت منابع آب استان تاکید کرد.
در این جلسه آقای مهندس سید جمال موسوی معاون بهره برداری آب منطقهای مازندران با تشریح گستردگی فعالیت در حوزه بهره برداری آب، رویکرد جدید بخش بهره برداری را نگاه سیستماتیک اعلام کرد و افزود: با این رویکرد به گونه ای هدف گذاری شده است که مشکلات بخش بهره برداری تقلیل یابد و بهره برداری از منابع و مجاری ابی به صورت پایدار انجام خواهد شد که برای تحقق این امر نیازمند همراهی و همکاران و ذینفعان هستیم.
در پایان آقایان دکتر سید مهدی عمادی به عنوان مدیریت حفاظت منابع آب و مهندس سید محمد موسوی به عنوان مدیریت محیط زیست و کیفیت منابع آب معرفی شدند.