وی با اشاره به نقش آب بندان ها در امر ذخیره و تنظیم آب اراضی شالیزاری گفت: بسیاری از آب بندان های منطقه نیازمند لایروبی و بهسازی بوده که می توانیم با تحکیم بر شیب دیواره ها، بازسازی و احداث دریچه های مدرن بجای سنتی و همچنین بازگشایی مسیر آبگیرهای ورودی و همچنین خروجی میزان ظرفیت آب بندان ها را با حجم بالایی افزایش دهیم.
نیک اختر تاکید کرد: محدودیت اعتبارات دولتی ایجاب میکند تا برای انجام بهسازی و مرمت آب بندان ها ما از ظرفیت کشاورزان و ذینفعان استفاده کنیم که خوشبختانه این مهم در شهرستان های سیمرغ و جویبار با استقبال زیادی مواجه شد.
ایشان افزود: تاکنون حدود 11 آب بندان با سطح 206 هکتار و هزینه 31 میلیارد ریال که منابع آن تماما از سوی مردم تامین شد به اتمام رسید و تعداد 9 قطعه دیگر نیز در سطح 300 هکتار در دست اجراست.
مدیر امور منابع آب شهرستان های مذکور با قدردانی از همراهی مردم خوب منطقه گفت: مدلی که روستاهای مذکور جهت بهسازی و لایروبی انجام دادند مدل شورایی بوده که با تشکیل شورای کشاورزی انتخاب هیئت امنا نسبت به جمع آوری منابع اقدام نموده و نسبت به اخذ مجوز از آب منطقه ای و بهره گیری از نظارت فنی این شرکت این تاسیسات را بهسازی نمودند که امیدواریم دیگر روستاهایی که منابع آب آن ها از آب بندان ها تامین می شوند از همین تجربه و مدل بهره گیرند.