وی با قدردانی از آب منطقه ای مازندران به ویژه امور منابع آب چالوس و نوشهر و شهرداری ان شهرستان افزود: در شهرستان چالوس از آنجا که از قبل پیش بینی می شد بارندگی شدیدی در پائیز داشته باشیم تمامی دستگاهها و ستاد مدیریت بحران در آماده باش کامل قرار گرفتند و با انجام اقدامات اساسی توسط نهادهای ذیربط به ویژه امور منابع آب در بحث لایروبی رودخانه و انهار نسبت به سنوات قبل دچار خسارت بسیار کمتری شویم ضمن اینکه قبل از سیل در پنج نقطه آسیب پذیر برای بازگشایی مسیر بیل و بلدوزر را آماده نگه داشته و بلافاصله وارد عمل شدیم.
زندی با بیان اینکه انصافا در زمان سیل همه مدیران مربوطه پای کار بودند افزود: حضور مسئولان در شب و روز حادثه کنار شهروندان بسیار موثر بود مردم وقتی دیدند مسئولان در کنارشان هستند احساس آرامش داشتند.
فرماندار چالوس در پایان با تاکید بر پاکسازی مسیر رودخانه ها از مردم خواست نسبت به آزاد سازی حریم و بستر رودخانه ها اقدام کنند.
در این جلسه آقای دکتر احمدی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به نگاه حمایتی دولت برای رفع سیل در منطقه گفت: بیشترین خسارات سیل در غرب مازندران بوده و انتظار داریم اعتبارات تخصیصی متناسب با میزان خسارت در منطقه هزینه شود.
ایشان افزود: سیل در غرب مازندران آسیب های جدی به زیرساخت ها از جمله راه، ابنیه، پل ها و منازل مسکونی وارد آورده است اما تخصیص اعتبار به استان مازندران کافی نیست که امیدواریم عنایت بیشتری صورت گیرد.
وی در پایان از همراهی و همکاری دستگاههای مربوطه در امر کمک رسانی به مردم قدردانی نمود.