معاون طرح و توسعه آب منطقه ای مازندران:
وی با اشاره به نقش این سد در جلوگیری از تداخل آب شور دریا با شیرین رودخانه و تثبیت بستر رودخانه افزود: هرساله در ماه های گرم سال زمانی که رودخانه خشک و یا آبدهی آن به حداقل ممکن می رسد کشاورزان و باغداران این منطقه برای تامین آب با مشکل جدی مواجه شده که با تکمیل و بهره برداری این سد امکان تنظیم آب به حجم حدود 7 میلیون متر مکعب در هر سال فراهم و مشکلات کشاورزان در این زمینه بر طرف خواهد شد.
داودیان سرمایه گذاری انجام شده برروی این پروژه را تاکنون 65 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تاکنون 54 درصد از عملیات اجرایی این سد انجام گرفت و در صورت تخصیص اعتبار کافی تا پایان سال، عملیات اجرایی آن به اتمام و بهره برداری از این سد آغاز خواهد شد.
معاون طرح و توسعه آب منطقه ای مازندران با بیان مشخصات فنی این پروژه از جمله بررسی لاستیک آن طول لاستیک را 5 / 37 متر و ضخامت آن را 10 میلی متر اعلام کرد و آن را از نوع بادی برشمرد و گفت: هزینه اجرا، بهره برداری و نگهداری این سازه ها در مقایسه با سازه های مشابه از جمله سازه صلب ( بتنی ، کابیونی و خاکی ) بسیار کمتر می باشد.
ایشان در پایان با برشمردن مزایای اقتصادی سدهای لاستیکی میانگین عمر مفید لاستیک اینگونه سدها را حدود 30 الی 40 سال اعلام کرد و گفت: ساختمان سدهای لاستیکی که متشکل از: بدنۀ سد، بستر سد و تجهیزات مهار و سیستم کنترل و بهره برداری است از مزایای اقتصادی زیادی در مقایسه با دیگر سازه های تامین آب در این مناطق برخوردار بوده چرا که این سدها نیاز به فونداسیون پیچیده ای نداشته و پس از احداث به حداقل حفاظت و نگهداری نیاز دارند. تعمیر و نگهداری بدنۀ سد نیز شباهت بسیاری به تعمیر لاستیک اتومبیل دارد و در صورت سوراخ شدن بدنۀ سد آن را مانند لاستیک اتومبیل پنچر گیری می کنند. بعد از اتمام عمر مفید لاستیک نیاز به احداث سایر ابنیه از جمله احداث فونداسیون نبوده و لاستیک جدید جایگزین لاستیک قبلی می شود.
شایان ذکر است با تکمیل سد لاستیکی فرح آباد تعداد سدهای لاستیکی احداث شده برروی رودخانه تجن به 3 باب خواهد رسید.