وزیر نیرو با اشاره به مدیریت سیلاب تاکید کرد: سیلاب را باید از ابتدایی آن که از مراتع بالادست آغاز می شود مدیریت کرد و همه ی ما باید تلاش کنیم تا پوشش گیاهی و جنگلی ما حفظ شود و این امر تاثیر بسیار زیادی در امر کنترل سیلاب خواهد داشت.
آقای دکتر اردکانیان انجام فعالیت های مهندسی رودخانه به ویژه اجرای پروژه های اضطراری را ضروری برشمرد و گفت: ان شاالله در برنامه ریزی های آتی اعتبار بیشتری برای این مهم در نظر خواهیم گرفت.
ایشان همچنین با اشاره به مطالبه مردم در مورد سدهای کسیلیان و زارم رود بر روی رودخانه های تالار و تجن گفت: با توجه به مطالعات انجام شده این سدها و نقش آنها در تامین آب کشاورزی و شرب و کنترل سیلاب در جلسه امروز موضوع این دو سد نیز مطرح خواهد شد.
ایشان همچنین در گفتگو با خبرنگار شبکه خبر افزود: تلاش خواهیم کرد تا با کمک دولت ضمن تسریع در ساخت سدهای شمال کشور که نقش بسیار زیادی در کنترل سیلاب دارند یک ردیف اعتباری مستقل برای رودخانه های شمال کشور در نظر بگیریم.
وی با تشریح اقدامات و خدمات رسانی شرکت های متعدد وزارت نیرو گفت: از 400 روستای خسارت دیده گلستان برق 398 روستا وصل و از 200 روستا سیل زده مازندران 199 روستا مجددا از برق برخوردار شده اند. در بخش شرب از 600 روستا در دو استان تاکنون فقط 14 روستا به دلیل آبگرفتگی هنوز شبکه آبرسانی آنها برقرار نشده است، البته آب شرب شهر های بابل و مناطق پائین دست که 400 لیتر آب آن به دلیل کدورت آب سد البرز از مدار خارج شد با تلاش همکاران ما مشکلات مذکور تقلیل یافت.
وی با قدردانی از همکاری مردم گفت: در بازدیدهای انجام شده امروز مردم مطالبه درستی از آزادسازی بستر و حریم رودخانه ها داشتند که ان شاالله با مشارکت مردم و اقدام دستگاه ذیربط این مهم انجام خواهد شد
دکتر اردکانیان افزود: ما باید مدیریت میان بخشی (مدیریت یکپارچه) آب را به رسمیت بشناسیم.
ایشان همچنین در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران مازندران گفت: شرایط اقلیمی موجود که دارای سختار اقلیمی (سیل و خشکسالی ) است ایجاب می کند که مدیریت میان بخشی آب را به رسمیت بشناسیم .
وی با بیان اینکه این سیلاب با 200 میلی متر بارش کم نظیر بود و دبی سیلاب برخی از رودخانه ها از جمله تجن به 880 متر مکعب رسید و دبی بازگشت آن 300 ساله برآورد می شود تاکید کرد که این نشان از حجم بالای سیلاب است.
ایشان با اشاره به نقش سد های البرز ،شهید رجایی و گلورد در کنترل سیلاب و کاهش خسارات تصریح کرد: هدف اصلی سدهای مخزنی کنترل سیلاب می باشد و تسریع در ساخت سدهای در دست اجرا و مطالعه برای استان های شمالی ضروری است.
وزیر نیرو در ادامه امر ساماندهی و لایروبی رودخانه برای رودخانه های مازندران را ضروری برشمرد و اظهار امیدواری کرد ردیف مستقل اعتباری برای این مهم از سوی دولت و مجلس در نظر گرفته شود.