معاون طرح و توسعه آب منطقه ای مازندران:
وی با بیان اینکه بسیاری از سیلاب ها از جمله سیلاب اخیر در مازندران دوره بازگشت آنها بیشتر از 100 سال بوده و در برخی از رودخانه ها نیز بیش از 300 سال محاسبه شده افزود: بدون وجود سازه های کنترل کننده (سدها) امکان مدیریت اینگونه سبلاب وجود ندارد.
داودیان با اشاره به حجم سیلاب در رودخانه های تالار، تجن، بابلرود و نکارود گفت: در رودخانه هایی که سدهای مخزنی وجود داشت سیلاب کاملا کنترل و مدیریت شد اما در برخی از رودخانه ها مانند: تالار و زارم رود که سد نداشتیم شاهد خسارت سنگین به منازل مسکونی و اراضی زراعی بوده ایم.
معاون طرح و توسعه آب منطقه ای مازندران افزود: هم اکنون مطالعات سد کسیلیان بر روی رودخانه کسیلیان (سرشاخه اصلی تالار) و سد زارم رود برروی رودخانه زارم رود (سرشاخه اصلی تجن) به اتمام رسیده و آماده اجراست که امیدواریم با رفع مشکلات موجود بتوانیم عملیات اجرایی آن را در سالجاری آغاز کنیم.
ایشان بااشاره به ضرورت ساخت سد برروی رودخانه های غرب استان برای کنترل سیلاب و همچنین تامین آب شرب و کشاورزی مردم منطقه گفت: مطالعات سد آزارود بزودی به اتمام میرسد که امیدواریم عملیات اجرایی آن نیز در سالهای بعد شروع شود.
مهندس داودیان در پایان هزینه ساخت سدهای آماده اجرای استان را در مقایسه با میزان خسارات وارده در سیلاب سال 97 که بیش 2500میلیارد تومان بوده بسیار ناچیز خواند و گفت: چنانچه سدهای آماده اجرا در سالهای گذشته ساخته می شد قطعا خسارتی در استان نداشتیم یا انکه میزان خسارت بسیار اندک بوده است.