ایشان حجم آبدهی ٧ رودخانه مهم استان از جمله هراز، تجن و چشمه کیله را در آذرماه سالجاری حدود ٣٠٠ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: این رقم در مقایسه با دوره شاخص آماری حدود ٢٩ درصد کاهش نشان میدهد.
مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت با اشاره به ریزش جوی مناسب در ماههای مهر و آبان سالجاری، میزان بارندگی در طی ٣ماهه اول سال آبی را ٢۶٣ میلیمتر اعلام کرد و گفت: در مقایسه با سال گذشته و دوره شاخص به ترتیب به طور متوسط ١۵درصد و ٢٠درصد افزایش داشتیم.
ایشان تصریح کرد: عمده کاهش بارندگیها مربوط به مناطق مرکزی و شرق استان بوده که در آذرماه اتفاق افتاد، بطوریکه در مناطق مرکزی حدود ۵٠درصد و در مناطق شرق استان حدود ۶٠درصد در آذرماه نسبت به دوره شاخص کاهش اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه عمده بارندگیها در آذرماه در دشت به وقوع پیوست گفت: بر اساس آمارهای اخذ شده، ۶٠درصد بارندگیها در آذرماه در دشتهای استان و ۴٠درصد در ارتفاعات بوده که امیدواریم در ٣ ماهه دوم سال آبی شاهد بیشتر ریزش جوی در ارتفاعات باشیم.
ایشان در ادامه در زمینه نتایج اندازهگیری در بخش آب زیرزمینی گفت: سطح ایستایی آب زیرزمینی دشتهای استان در همه محدودههای مطالعاتی در مقایسه با ماه قبلی رو به افزایش بوده، بطوریکه بیشترین افزایش مربوط به محدوده مطالعاتی قائمشهر _جویبار با ٠/۶ متر افزایش و کمترین آن مربوط به منطقه مطالعاتی بهشهر_بندرگز با 0/08 متر بوده است.
وی افزود: سطح ایستایی منابع آب زیرزمینی در مقایسه با شاخص درازمدت (١٢ساله) در همه محدودهها به جز بهشهر_بندرگز رو به افزایش بوده که آمارهای استخراج شده حاکی است بیشترین افزایش مربوط به نور_نوشهر به میزان ٠/۵٨ متر و کمترین افزایش مربوط به ساری_نکا به میزان ٠/٠٧ متر میباشد.