ایشان با بیان موضوع نظام مند کردن این مهم و نگاه حکمرانی به منابع آب به تشریح ظرفیت های پرورش ماهی در سدها و پایین دست آن، آببندان ها، آب زیرزمینی و همچنین استفاده از آب دریا پرداخت و گفت: ما برای اولین بار مجوز تخصیص آب از سدها برای امور شیلاتی از کشور اخذ کردیم که این درحقیقت یکی از نیازهای ضروری استان بود و پس از اخذ اطلاعات از شیلات استان و طرح آن در کمیته تخصیص وزارت نیرو خوشبختانه با آن موافقت شد.
یخکشی افزود: از آنجایی که طرحهای مطرح شده بر اساس مطالعات کارشناسی است، مجموعه آب منطقهای استان همکاری کامل را با اداره کل شیلات مازندران خواهد داشت.
حسن اسحاقی مدیرکل شیلات استان نیز ضمن تبیین سیاستهای سازمانی و معرفی پروژههای اولویت دار شیلات مازندران گفت: هدف ما ایجاد بستری مناسب برای بهره برداران و بهره برداری بهینه از منابع آبی در سایه تعامل و همکاری است.
وی گفت: بر اساس مطالعات انجام شده میتوان از سدها با قابلیت استقرار قفسهای کم عمق و حتی سدهایی که برای آب شرب در نظر گرفته شده از گونههای فیلتر کننده برای پرورش آبزیان استفاده کرد.
اسحاقی با اشاره به وجود بیش از ۳۰۰۰مرکز آبزی پروری در استان گفت: تسهیل در ارائه خدمات از جانب دستگاههای ذیربط موجب ثبات و توسعه واحدهای تولیدی خواهد شد.