وی میزان پیشرفت فیزیکی سد هراز را در حال حاضر ۴۰ درصد اعلام کرد و گفت که تا پایان سال ١٠ درصد دیگر از عملیات اجرایی سد انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران افزود: در کنار احداث سد هراز پروژه راه جایگزین را داریم که حدود ٨٠٠ تا یکهزار میلیارد تومان به قیمت روز اعتبار نیاز است.
وی با اعلام این که امسال برای این طرح از فاینانس نیز استفاده خواهد شد ، ابراز امیدواری کرد که با صدور مجوز از سوی سازمان برنامه و بودجه ، اعتبار بیشتری از آنچه که برای سال ۱۴۰۰ پیش بینی شده برای تکمیل سد هراز مهیا شود.
یخکشی وعده داد که اگر اعتبار مورد نیاز از طرق مختلف تامین شود ، سد هراز تا سه سال آینده به بهره برداری می رسد.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور در این بازدید برای تامین اعتبار بیشتر برای تکمیل سد هراز از محل بودجه این سازمان قول مساعد داد.
قابلیت سد هزار تامین آب زراعی ۱۱۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی ، آب شرب ۱۴ شهر و ۵۰۰ روستامنطقه و همچنین تامین انرژی برقابی به میزان ۲۵ مگابایت و کنترل سیلاب و بهبود شرایط زیست محطیی است..
سد مخزنی هراز بر روی رودخانه ای با همین نام در آمل در حال ساخت است. این سد از نوع خاکی با هسته رسی است که قرار است به ارتفاع ۱۵۰ متر با طول تاج ۳۷۳ متر ساخته شود.
پیش بینی شده ظرفیت قابل تنظیم این سد ۶۵۰ میلیون مترمکعب است و به تنهایی می تواند برابر با هشت سد بزرگ و کوچک موجود در مازندران و ۸۰۰ قطعه آببندان فعلی استان ذخیره سازی آب انجام دهد.
در پایان از سردهنه زراعی جمشید آباد نیز بازدید بعمل آمد