مدیر عامل آب منطقه ای مازندران با بیان جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در نظام اسلامی، توجه به آن را اجتناب ناپذیر بر شمرد و تصریح کرد : فرضیه امر به معروف و نهی از منکر دارای دو بعد عمومی و خصوصی است و هیچگاه این فرضیه تعطیل بردار نیست و همه مدیران باید کمک کنند تا فضای سازمانی ما فضای متأثر از اخلاق و منش اسلامی باشد و قضاوت دیگران بر همین اساس خواهد بود و از این بعد این بخش نماد نظام تلقی می شود .
رئیس هیات مدیره آب منطقه ای مازندران با بر شمردن اهمیت امر به معروف در حوزه عمومی و اجتماعی ،بر امر آموزش آمران امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد و خواستار برگزاری جلسات آموزشی توجیهی برای این افراد در سطح جامعه به ویژه دستگاه اجرایی شد .
در این جلسه سرهنگ فیاض معاون تشکل های مردمی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان بر ضرورت همدلی و همفکری مدیریت و اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه های اجرایی تأکید کرد و تصریح نمود : اگر همدلی بین اعضای شورا و مدیریت در اجرای این فرضیه در هر دستگاه وجود داشته باشد محیط آن سازمان محیطی اخلاق مدار خواهد بود که این امر علاوه بر رضایت کارکنان از محیط کارشان مردم نیز به هنگام مراجعه از فضای سازمانی و رفتار کارکنان سودخواهند برد .
ایشان در ادامه با اشاره به تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر در تاریخ 2 / 2 / 94 در مجلس شورای اسلامی و فرایند ابلاغ آن به مراتب امر به معروف و نهی از منکر از جمله قلبی ، لسانی و عملی پرداخت و تصریح نمود : وظیفه ما در هر یک از دستگاه ها در گام اول اجرای تذکر لسانی است و امر به معروف عملی بیشتر به عهده نهاد های قضایی ، نظامی و انتظامی گذاشته است .
وی با تأکید بر تشکیل گروه های طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر در هر سازمان بر هماهنگی بیشتر برنامه های امر به معروف با برنامه های بسیج در این زمینه تأکید کرد و گفت : انشاء ا... این فرضیه با کمک نیرو های بسیجی در جامعه محقق خواهد شد .
قبل از سخنان آقای فیاض آقای امرا... براری دبیر شورای امر به معروف شرکت آب منطقه ای مازندران گزارشی از عملکرد این شورا در طی سالجاری را ارائه نمود .