وی با برشمردن نقش خانه کشاورز در اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب زیرزمینی بر فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در این بخش تأکید کرد و افزود : ما برای انجام این مهم نیازمند بستر سازی برای اجرای هر چه بهتر این طرح هستیم .
آقای اکبری با اشاره به ویژگی های شخصیتی کشاورزان مازندران یادآور شد : کشاورز ، کشاورز است و به این کشور و به این نظام متعهد است که تولید کند و حاضر نیست به خاطر زیانی که در این بخش می بیند و رنج هایی که تحمل می کند شغل خود را رها و سرمایه خود را مانند برخی از افراد در جای دیگر که سود زیادی دارد بکار ببرد و این تعهد آنها ایجاب می کند که ما نیز از آنها حمایت کنیم .
در ادامه آقای مهندس امیر هوشنگ پاشا معاون بهره برداری شرکت آب منطقه ای مازندران با اشاره به چالش های منابع آب در استان ، از مازندران به عنوان قطب کشاورزی یاد کرد و افزود : برای کشاورزان این استان هیچ موضوعی مهم تر از آب نیست و اگر آب را از آنها بگیرید در حقیقت معیشت را از آنها گرفته اید لذا کشاورز ما وابستگی حیاتی به آب دارد .
معاون بهره برداری آب منطقه ای مازندران مدیریت منابع آب را یک مدیریت فرابخشی برشمرد و گفت: بدون مشارکت و حضور ذینفعان این کار امری دشوار وغیر ممکن است لذا خانه کشاورز با برخورداری از ساختار و تشکل قوی می تواند به کمک بخش آب بیاید و این به نفع کشاورز و مجموعه آب است .
آقای مهندس پاشا با بیان محدودیت منابع آب در استان تأکید کرد : سفره آب زیرزمینی استان بشدت درمعرض خطر است و این امر باید اولویت برنامه های کاری مشترک این شرکت با خانه کشاورز قرار گیرد .
در ادامه هر یک از اعضای حاضر نقطه نظرات و پیشنهادات خود را جهت حفاظت بهتر از منابع آب ارائه و مقرر شد کارگروه های تخصصی تشکیل و جلسات هر ماه بطور منظم برگزار شود .