ابتدای آقای دکتر محمد ابراهیم یخکشی مدیر عامل آب منطقه ای مازندران با اشاره به کاهش 500 میلیون متر مکعب رواناب در سالهای اخیر در مازندران و ضرورت توجه جدی به مدیریت یکپارچه منابع آب از دریای خزر به عنوان نماد منابع آب استانهای شمالی یاد کرد و گفت : همه تلاش ها باید به گونه ای باشد که این اکوسیستم مهم آبی حفظ شود .
دکتر یخکشی با تشریح برنامه مهم شرکت آب منطقه ای مازندران برای مدیریت آب استان تصریح کرد: جهت گیری ما دراین زمینه به گونه ای است که بتوانیم آب تنظیم شده پشت سد های استان را از 400 میلیون متر مکعب در سال به رقم 2 میلیارد متر مکعب برسانیم . و شبکه آبیاری و زهکشی مدرن مان را از 15 هزار هکتار به حدود 250 هزار هکتار ارتقاء بخشیم .
مدیر عامل آب منطقه ای مازندران در ادامه سخنان خود با بیان این نکته که توسعه باید پایدار باشد بر بهره برداری در بخش آب تأکید کرد و گفت : مصادیق تولید پایدار باید بر اساس نظرات کارشناسی و نگاه سیستمی شناسایی صورت گیرد .
ایشان در پایان با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف آب بر توسعه تشکل ها و اجرای الگوی کشت متناسب با سیاست های ملی تأکید کرد و افزود : می توانیم در سایه نگاه سیستمی و داشتن هدف مشترک و همچنین توانمند سازی بهره برداران نسبت به افزایش تولید اقدام کنیم .
سپس آقای مهندس دلاور حیدر پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به شرایط کشور در بخش آب و بحرانی بودن آن در مناطق مختلف تأکید کرد : مدریت منابع آب به ویژه مدیریت مصرف جزء الویت های مهم مسئولین سیاسی و اجرایی استان است . و این استان در بخش آب به مرز بحران که کمتر از 2000 متر مکعب برای هر نفری است رسیده لذا باید برای تامین ، انتقال وتوزیع و مصرف آب برنامه داشته باشیم که بحمدا... گام های خوبی در سال زراعی جاری برداشته شده است که نمونه خوب آن بکارگیری روش مناسب مدیریت مصرف آب در 30 نقطه استان بوده که این روش سبب صرفه جویی حدود 250 میلیون متر مکعب در استان شد و اگر نبود ما شاهد خسارت در30 هزار هکتار از اراضی شالیزاری در استان بودیم .
مهندس حیدرپور با اشاره به روش های سنتی موجود در مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی بر بهره گیری از روش های نوین آبیاری به ویژه آبیاری تحت فشار تاکید کرد و گفت: در سالجاری حدود 13 میلیارد تومان اعتبار برای این بخش دراستان در نظر گرفته شد که انشاا... همه آن تخصیص خواهد یافت .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی بر احیاء و لایروبی آب بندان ها تاکید کرد و افزود: لایروبی و احیاء آب بندان ها می تواند برای کوتاه مدت بخشی از مشکلات کشاورزان را مرتفع نماید .
سپس بیانیه مشترک مدیران وزارت نیرو و جهاد کشاورزی و همچنین طرح احیاء و تعادل بخشی آب زیرزمینی و پروژه های 15 گانه آن از سوی آقای مهندس پاشا معاون حفاظت و بهره برداری تشریح و بر بومی سازی آن تاکید کرد
در ادامه آقای مهندس صاعدی مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی استان گزارشی از مدیریت مصارف آب در بخش کشاورزی به ویژه بهره وری آب در بخش کشاورزی ارائه دادند .
در پایان پس از بحث و تبادل نظر در خصوص طرح احیاء و تعادل بخشی ، تصمیماتی در خصوص تشکیل کمیته استانی و شهرستانی ، نصب کنتور هوشمند و حجمی ، توسعه فعالیت های آموزشی ، ترویجی واطلاع رسانی ، تشکیل کمتیه مشترک تخصیص ، ساماندهی چاه های زراعی ، ساماندهی تشکل های آب بران احیاء و لایروبی آب بندان ها تصمیماتی اتخاذ شد.