«آب انبار نو» که در گویش محلی به نو انبار معروف است، در خیابان قارن، در محلهای به همین نام در شهر ساری قرار دارد. بانی بنای آن خورشید خانم از خاندان کنیهاست. این آب انبار که در اواسط دوره قاجاریه احداث شد، از بزرگترین آب انبارهای شهر و دارای پلان مدور و سقف گنبدی و هشت پنجره نورگیر برای تهویه است. ارتفاع آب انبار تا بالای نورگیر 21 متر، ارتفاع مخزن آب حدود 13 متر و اندود داخل مخزن از جنس ساروج است. کف مخزن با آجر مفروش شده و مصالح بام گنبدی از آجر و ساروج است.
سردر آبانبار به صورت طاق بزرگ جناغی با تزیینات آجری بندکشی شده است و در طرفین آن دو اطاق نما با تزیینات کاشی معرق به چشم میخورد. در حال حاضر پلکان، پاشیر و مخزن این آبانبار کاملاً سالم مانده و بنا از سوی میراث فرهنگی مازندران در دست مرمت و بازپیرایی است.
آب انبار میرزا مهدی در خیابان 18 دی ساری واقع و بنای آن مربوط به دوره افشاریه یا زندیه است. این آب انبار به وسیله پلکانهایی به پاشیر و انبار آب میرسد. پلان آب انبار مدور و دارای سقف گنبدی با دریچههایی جهت تأمین روشنایی و تهویه هوا است.
این آب انبار علاوه بر در ورودی اصلی، در دیگری نیز در سمت شمالی انبار دارد که در مواقع ضروری یا برای لایروبی داخل انبار، مورد استفاده قرار میگرفت.
آب انبار اطرب
آب انبار اطرب مربوط به دوره قاجار است و در شهرستان نکا، روستای اطرب واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۵۴۱۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
آب انبار سیدکلا
آب انبار سیدکلا مربوط به دوره قاجار است و در شهرستان نور، بخش چمستان و روستای سیدکلا واقع شده و این اثر در تاریخ 28 اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت 18692 بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.