رمضان حاجیزاده اظهار کرد: شرکت آبمنطقهای مازندران به عنوان متولی منابع آبی استان در حوزههای متعدد مرتبط با آب اعم از گردشگری، نیروگاه برقآبی، فعالیتهای شیلاتی و ایجاد زیرساختهای بخش آب فرصتهای سرمایهگذاری را شناسایی و به سرمایهگذاران ارائه کرده که این روند همچنان با جدیت مورد توجه مدیران این شرکت قرار دارد.
وی افزود: در پنل تخصصی سرمایهگذاری ناحیه ۴ مازندران تلاش کردیم که با ارائه برخی ظرفیتها و فرصتهای موجود و همچنین معرفی تعدادی از نمونههای موفق جذب سرمایهگذار در بخشهای مرتبط با آب، قسمتی از ظرفیت موجود در این حوزه را به سرمایهگذاران معرفی کنیم.
مدیر درآمدزایی و تجهیز منابع مالی شرکت آبمنطقهای مازندران خاطرنشان کرد: ۱۰ سرمایهگذار متقاضی سرمایهگذاری با حضور در پنل تخصصی آبمنطقهای مازندران، با فرصتهای سرمایهگذاری موجود در این سه شهرستان آشنا شدند و شرایط فراهم شدن بستر همکاری و مشارکت برای آنان شرح داده شد.
حاجیزاده با اشاره به برنامهریزی برای استمرار برگزاری این پنل تخصصی در سایر نقاط استان گفت: با تدابیر اندیشیده شده از سوی استانداری، ۷ همایش منطقهای فرصتهای سرمایهگذاری برای استان در نظر گرفته شد که ۳ همایش دیگر از این سلسله همایشها باقی مانده است.
بنا بر مصوبه شورای برنامهریزی و توسعه و ستاد عالی رشد استان، همایش شناسایی و معرفی فرصتها و اولویتهای سرمایهگذاری برای ۷ ناحیه استان تدارک دیده شده است. ناحیه یک شامل گلوگاه، بهشهر، نکا، ناحیه ۲ شامل ساری و میاندورود، ناحیه ۳ شامل قائمشهر، سوادکوه، سواکوه شمالی، سیمرغ و جویبار، ناحیه ۴ شامل بابل، بابلسر و فریدونکنار، ناحیه ۵ شامل آمل، نور، محمودآباد، ناحیه ۶ شامل نوشهر، چالوس و کلاردشت و ناحیه ۷ شامل تنکابن، عباسآباد و رامسر در نظر گرفته شدهاند که تا کنون همایش ناحیههای یک، ۲، ۷ و ۴ برگزار شده است.
طبق برنامهریزیها همایش استانی فرصتهای سرمایهگذاری نیز حداکثر تا پایان بهمن امسال با محوریت فرمانداریهای نواحی یاد شده با هدف معرفی ظرفیتها و توانمندیهای اقتصادی استان در بخشهای مختلف برگزار میشود.