به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای مازندران، سالن همایشهای شهید فروزان شرکت آب منطقهای مازندران ظهر امروز میزبان جمعی از حافظان و قاریان قرآن و محل برگزاری محفل انس با قرآن ویژه کارکنان صنعت آب و برق مازندران بود که با حضور استاندار مازندران، رییس مرکز قرآن و عترت وزارت نیرو، فرماندار مرکز استان و تعدادی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
در این مراسم که به طور زنده از شبکه بینالمللی قرآن نیز پخش شد قاسم مقدمی و سید احمد میریان قاریان بینالمللی قرآن کریم نیز حضور داشتند و به تلاوت آیاتی از کلامالله مجید پرداختند.
استاندار مازندران در این مراسم گفت: توجه به مبانی و مفاهیم قرآن در همه ابعاد زندگی ما باید جدی گرفته شود و در محیطهای اداری و محل کار نیز که بخش قابل توجهی از زندگی افراد در آنها میگذرد لازم است فعالیتهای مستمر و منظم قرآنی انجام شود.
یوسف نوری امروز -شنبه- در محفل انس با قرآن کریم صنعت آب و برق استان که با حضور رییس مرکز قرآن و عترت وزارت نیرو و تعدادی از قاریان و حافظان قرآن در سالن همایشهای شهید فروزان شرکت آب منطقهای مازندران برگزار شد، اظهار کرد: فعالیتهای قرآنی در همه محیطهای اداری باید جدیتر دنبال شود و اقدامات خوبی که طی سالهای اخیر در این زمینه برداشته شده گسترش یابد.
وی با بیان اینکه محفل قرآنی مسیر تکامل و تعالی انسان است، اظهار کرد: بخشی از اوقات شبانهروز ما در محل کارمان میگذرد و این محیط هم به نوعی خانه ما محسوب میشود. بنابراین لازم است که در برنامههای ادارات برای انس بیشتر با کلام خدا و نورانی شدن محافل فعالیتهای قرآنی بیشتر شود.
نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به برگزاری محفل انس با قرآن ویژه کارکنان صنعت آب و برق مازندران خاطرنشان کرد: بنا به آماری که اعلام شده طی یک سال اخیر افزون بر ۱۳هزار نفر از کارکنان وزارت نیرو در محافل قرآنی حضور یافتند که آمار و عملکرد بسیار ارزشمندی است.
نوری به جایگاه مازندران در فعالیتهای قرآنی و دینی اشاره کرد و گفت: مازندران دیار علویان است. مردم این خطه حدود پنج دهه پس از شهادت امام رضا(ع) حکومت علویان را تشکیل دادند. اینجا به دلیل وجود مردم شریفش بهترین نقطه برای تشکیل نخستین حکومت علویان شد و عالمان و فرزانگانی از این دیار برخاستند که در جهان اسلام سرآمد شدند. امروز هم مازندرانیها در حوزههای مختلف سرآمد هستند که یکی از این حوزهها فعالیت در امور قرآنی است.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: در این استان حدود ۹۵۰ موسسه قرآنی، ۳۳ دارالقرآن و نزدیک به سه هزار جلسه خانگی قرآنی فعال هستند. ۵ هزار معلم قرآن و ۴۵۰ حافظ قرآن داریم. زمینههای قرآنی اینجا به گونهای بوده که افراد در اقشار مختلف از قرآن درس گرفتند. به همین دلیل است که میبینیم ورزشکاران این استان همواره اخلاقمدارانه و با حفظ اصول اسلامی در میادین حضور مییابند و برای ایران اسلامی افتخار کسب میکنند.