به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای مازندران، مسائل و مشکلات مرتبط با حوزه آب استان امروز –چهارشنبه- در نشستی مشترک که با حضور رئیس کل دادگستری مازندران، مدیرعامل و معاونان و مدیران شرکت آب منطقهای استان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب و تعدادی از مدیران مرتبط در فریدونکنار برگزار شد مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران در این دیدار به تشریح وضعیت منابع آبی استان پرداخت و گفت: معمولا مردم سایر استانها و حتی بسیاری از مدیران تراز ملی تصور میکنند که مازندران مشکلی در تأمین آب مورد نیاز بخشهای مختلف ندارد. در حالی که این استان با چالشهای متعددی در این حوزه مواجه است.
حیدر داوودیان اظهار کرد: بر خلاف این نگرش که تصور میشود در مازندران به اجرای طرحهای مختلف برای تأمین آب نیاز نیست، با مشکلات متعددی مواجه هستیم که برای عبور از آنها به اجرای طرحهای مختلف نیازمندیم و همراهی دستگاه قضا نیز در بسیاری از موارد میتواند سرعت به بهرهبرداری رسیدن از طرحها را بیشتر کند.
وی خاطرنشان کرد: هرچند شاید این استان از نظر کمی دچار مشکل نباشد، اما از نظر کیفی در تأمین آب با مشکل مواجه است. مشکلاتی در بحث کیفیت آب آشامیدنی استان وجود دارد که اقتضا میکند از منابع آب پایدار و با کیفیت استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران با اشاره به تهیه و تصویب طرح جامع آبرسانی برای این استان در سال 1394 اظهار کرد: این طرح جامع آبرسانی برای افق 1425 مازندران تصویب شد که همه شهرستانهای مازندران با اجرای 9 مجتمع آبرسانی پوشش داده میشود. یکی از این طرحها نیز مجتمع آبرسانی شماره 4 مازندران است که شهرهای گروه الف شامل بابل، بابلسر، امیرکلا، هادیشهر و فریدونکنار را در بر میگیرد.
داوودیان خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح یک خط انتقال 90 کیلومتری از سد آیتالله صالحی مازندرانی تا فریدونکنار و یک تصفیهخانه به ظرفیت یکهزار و 500 لیتر بر ثانیه طراحی شده که تا کنون حدود 80 کیلومتر از این خط انتقال اجرا شد و تصفیهخانه نیز با ظرفیت یکهزار لیتر بر اثنیه به بهرهبرداری رسیده است.
وی افزود: تا کنون شهرهای بابل، امیرکلا، هادیشهر و بابلسر زیر پوشش این شبکه قرار گرفتند و خط انتقال 20 کیلومتری برای اتصال فریدونکنار به این شبکه آبرسانی در حال انجام است که برای تکمیل آن به 750 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران ضمن قدردانی از همراهی دستگاه قضایی با این شرکت برای اجرای طرحهای حفاظتی مختلف مانند رفع تصرف حریم و بستر رودخانهها تصریح کرد: با توجه به وجود نزدیک به 120 رشته رودخانه با طول مجموع حدود هفت هزار کیلومتری در مازندران و عبور رودخانهها از مناطق مسکونی، برای کاهش تخلفاتی مانند تصرف حریم و بستر یا برداشت غیرمجاز مصالح از رودخانهها به همراهی ویژه دستگاه قضایی استان نیاز داریم که خوشبختانه این ارتباط بسیار نزدیک و اثرگذار است و امیدواریم پررنگتر هم شود.