مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای مازندران، حیدر داوودیان امروز -چهارشنبه- در حاشیه بازدید استاندار مازندران از تصفیهخانه شهرهای گروه الف که با حضور نمایندگان بابل و تعدادی از مسئولان شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: طرح آبرسانی به شهرهای گروه الف مازندران شامل اجزای مختلفی از جمله تصفیهخانه با ظرفیت یکهزار و 500 لیتر بر ثانیه و خط انتقال 90 کیلومتری است که تا کنون 80 کیلومتر از این خط انتقال اجرا شده و تصفیهخانه نیز با ظرفیت یکهزار لیتر بر ثانیه فعال است.
وی افزود: با اجرای 80 کیلومتر از خط انتقال در حال حاضر شهروندان شهرهای بابل، امیرکلا، هادیشهر و بابلسر از آب سالم و بهداشتی تصفیه شده سد البرز در این تصفیهخانه بهرهمند شدهاند و عملیات اجرایی خط انتقال بابلسر-فریدونکنار به عنوان آخرین قطعه از این طرح آبرسانی هم در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران خاطرنشان کرد: تصفیهخانه شهرهای گروه الف نیز که در حال حاضر فعال است، 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و از ظرفیت یکهزار و 500 لیتر بر ثانیهای آن فعلا یکهزار لیتر بر ثانیه استفاده میشود.
داوودیان افزود: برای این که طرح آبرسانی به شهرهای گروه الف به طور کامل بهرهبرداری شود و جمعیت حدود 600 هزار نفری 300 روستا و همه شهرهای زیر پوشش از این طرح بهرهمند شوند، باید ظرفیت تصفیهخانه به یکهزار و 500 لیتر بر ثانیه برسد و 10 کیلومتر باقیمانده از خط انتقال نیز تکمیل شود.
وی اظهار کرد: هرچند که تصفیهخانه شهرهای گروه الف فعال است، اما فعلا همه فرآیندهای آن در مدار نیست. میکرواستریمرهای این تصفیهخانه برای جلبکزدایی در فرآیند تصفیه هنوز راهاندازی نشد. البته فعلا مشکلی در این زمینه نداریم، اما برای آینده بهرهبرداری از این بخش ضروری است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران درباره الزامات تکمیل خط انتقال آب بابلسر به فریدونکنار نیز گفت: در صورت تامین اعتبار مورد نیاز امکان اینکه این خط انتقال در 6 ماه تکمیل شود وجود دارد. در حال حاضر چهار هزار میلیارد ریال به پیمانکار طرح بدهکار هستیم و با این وجود پیمانکار مشغول ادامه فعالیت است.
داوودیان با بیان اینکه برای تکمیل تصفیهخانه و خط انتقال بابلسر-فریدونکنار در مجموع 10 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است، خاطرنشان کرد: امسال برای اجرای این طرح 2 هزار و 700 میلیارد ریال مصوبه داشتیم که حدود یکهزار میلیارد ریال آن تخصیص یافت و برای باقی اعتبارات به دنبال دریافت اوراق مرابحه هستیم. درخواستمان هم در این زمینه برداشتن سقف اوراق مرابحه است تا با تخصیص اعتبار سرعت اجرای عملیات افزایش یابد.