مدیر حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای مازندران:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای مازندران، علی حبیبزاده با بیان اینکه نظارت بر بهرهبرداری از چاهها به طور مستمر در طول سال انجام میشود، گفت: پارسال با تلاش همکاران در شرکت آب منطقهای و ادارات 13 گانه منابع آب استان، 10 هزار و 152 پروانه بهرهبرداری چاهها در مازندران اصلاح و تمدید شد.
وی افزود: با توجه به اینکه مقرر شده در فصل کشاورزی پیش رو به چاههای بدون پروانه بهرهبرداری سهمیه سوخت تعلق نگیرد، به همه کشاورزانی که هنوز نسبت به دریافت پروانه بهرهبرداری یا تمدید پروانههای خود اقدام نکردند توصیه میشود که هر چه زودتر به ادارات منابع آب شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند تا در فصل کشاورزی با مشکل تامین سوخت یا برق مواجه نشوند.
مدیر حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای مازندران با بیان اینکه حدود 75 هزار حلقه چاه دیزلی در مازندران به تمدید پروانه نیاز دارند، گفت: بیشترین تعداد تمدید پروانه چاهها در مازندران به تفکیک شهرستانهای استان با یکهزار و 830 مورد در شهرستان بابل انجام شد و پس از آن نیز شهرستان ساری با یکهزار و 596 پرونده و آمل با 806 پرونده، در رتبههای بعدی استقبال بهرهبرداران از تمدید پروانه بهرهبرداری چاهها قرار داشتند.
حبیبزاده با بیان اینکه نزدیک به 110 هزار حلقه چاه مجاز در مازندران وجود دارد، تصریح کرد: طبق ضوابط، برداشت آب از چاههایی که پروانه بهرهبرداری ندارند یا چاههایی که تاریخ اعتبار پروانه بهرهبرداریشان به پایان رسیده اقدامی غیرمجاز محسوب میشود. بر همین اساس انتظار داریم که خود کشاورزان نسبت به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.
وی افزود: بهرهبرداران همه چاهها اعم از چاههای حریمی و چاههای عمیق ملزم به داشتن پروانه بهرهبرداری معتبر هستند و تا زمانی که پروانه بهرهبرداری چاه آنها فاقد اعتبار باشد در دسته بهرهبرداران غیرمجاز قرار میگیرند. اولویت ما نیز در این زمینه ساماندهی چاههای پروانهدار و تمدید پروانه است.
مدیر حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای مازندران تصریح کرد: همراهی کشاورزان و بهرهبرداران در سراسر استان برای تمدید پروانهها از بروز مشکل برای آنها در زمینه دریافت سوخت و تامین برق پیشگیری میکند.