به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای مازندران: آقای مهندس چنگیز افشار مدیر دفتر مهندسی رودخانه و سواحل شرکت گفت: با اقدامات پیشگیرانه ای که در سالهای اخیر صورت گرفت میزان برداشت شن و ماسه از 3 میلیون مترمکعب در سال به کمتر از 200 هزار مترمکعب رسید.
مهندس عباسپور فرماندار شهرستان بابل در دومین جلسه شورای حفاظت منابع آب این شهرستان گفت: برای مدیریت منابع آب زیرزمینی باید برنامه جامع داشته باشیم که تعیین تکلیف چاه های فاقد پروانه بخشی از این طرح جامع باید مدنظر قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای مازندران، آقای محمد جواد طوسی مدیر امور منابع آب ساری گفت: در یک ماه گذشته 5 دستگاه حفاری غیرمجاز چاه در شهرستان ساری شناسایی و توقیف شد.
آقای دکتر محمد ابراهیم یخکشی مدیرعامل آب منطقه ای مازندران در جمع مدیران امور منابع آب شهرستان با قدردانی از همراهی خوب نیروهای انتظامی در توقیف ماشین آلات حفاری غیرمجاز و نقش اقدامات پیشگیرانه این نیروها در حفاظت از منابع آب، بر افزایش گروه های گشت و بازرسی در شرق استان تاکید کرد.
آقای مهندس امیرهوشنگ پاشا زانوسی معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای مازندران در جلسه کمیته بحران منابع آب استان با تشریح وضعیت میزان ذخیره آب در سدها و آب بندانهای استان گفت: به دلیل محدودیت ذخیره آب امکان کشت دوم بجز از آب بهنگام رودخانه ها در دشتهای استان وجود ندارد و هیچ آبی از سدها برای کشت دوم اختصاص نخواهد یافت.
آقای مهندس سید جمال موسوی، معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای مازندران گفت: برای نجات اراضی شالیزاری جویبار، با اجرای طرح فوری – اضطراری، یک مترمکعب از آب سد البرز در محل آهنگرکلای قائم شهر به رودخانه سیاهرود منتقل شد.
به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای مازندران، دلاور حیدرپور در دیدار اعضای کمیته منطقه ای آبیاری و زهکشی استان گفت: با کمک تشکل ها و مردم می توانیم با ایجاد سامانه های آبیاری میزان راندمان آب در بخش کشاورزی را از 40 درصد به 80 درصد برسانیم.
به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای مازندران: طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر محمد ابراهیم یخکشی، آقای مهندس عیسی لطفی به عنوان مدیر دفتر هیئت مدیره و مدیرعامل و آقای مهندس مهدی نثیر به عنوان مدیر سد کسیلیان معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای مازندران: 13 نفر از اعضای گروه کوهنوردی شرکت آب منطقه ای مازندران به بزرگترین قله ایران صعود کردند.
با حضور مهندس پاشا معاون حفاظت و بهره برداری، راهکارهای عملیاتی عبور از بحران آب در دشت تجن بررسی شد.
آقای دکتر محمد ابراهیم یخکشی مدیر عامل آب منطقه ای مازندران در جلسه کارگروه سیل و مخاطرات دریایی استان با اشاره به شرایط اقلیمی از استان مازندران به عنوان استان سیل خیز یاد و گفت : به دلیل سیستم سنتی انتقال آب از جمله 2000 سر دهنه سنتی و تخریب آنها بعد از هر سیل و طغیان رودخانه امکان انتقال آب به اراضی کشاورزی میسر نبوده و بعد از هر سیل ما با مشکل خشکسالی مواجه هستیم .