یخکشی ادامه داد: این سد تاکنون ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۱۱ کیلومتر نیز جاده جایگزین به صورت چهار بانده درحال ساخت است که این جاده هم ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امیدواریم تا پایان سال یا بهار سال آینده تکمیل و مشکل بار ترافیکی این محدوده برطرف شود.
وی افزود: درخصوص شیرابه زباله های محیط پیرامون سد نیز مطالعات لازم انجام شده تا با همکاری سازمان های مربوطه طرح نهایی انتخاب گردد و امیدواریم این طرح که به عنوان تجربه اول در حوزه مدیریت پسماند در کشور می باشد بتواند به عنوان مرجعی برای طرح های آتی مورد استفاده قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران درخصوص سد گلورد بیان داشت: در پایین دست اراضی شبکه، کانال احداث شده تا مشکل آبرسانی حل شود و جاده جایگزین و پل ۲۳۰ متری نیز به منظور تردد ساکنین منطقه در دست احداث است.
یخکشی به بحث آزادسازی حریم و بستر رودخانه ها نیز اشاره کرد و گفت: جاده سازی در حریم رودخانه قدرت مدیریت سیلاب را افزایش می دهد و شرکت آب منطقه ای مازندران و مراجع ذیربط به تفاهماتی رسیده اند تا با آزادسازی و به سازی محیطی شرایط استفاده همگان فراهم شود.
وی در درخصوص اخذ مجوز چاه های قبل از سال ۸۵ نیز گفت: تقاضادر این حوزه زیاد است با این حال مانعی برای دادن مجوز وجود ندارد. علاوه بر این ارزیابی های لازم توسط این شرکت و سازمان های مربوطه درحال انجام است تا از فرونشست زمین به دلیل برداشت های بی رویه جلوگیری شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران در پایان ضمن قدردانی از همکاری مردم درخصوص کشت زودهنگام شالی بر صبوری و همکاری هم استانی ها عزیز به منظور مدیریت بهتر در نوبت دهی آبی به خصوص در شبکه های شهید رجایی و هراز تاکید کرد.